Inloggen met DigiD
U kunt eenvoudig inloggen in MijnOLVG met DigiD. U kunt de MijnOLVG-app downloaden in de App Store of Google Play Store.
Een bezoek op de Intensive Care kan veel indruk maken op een kind. Daarom is het belangrijk om goed na te denken of een kind meegaat naar de Intensive Care.
Als een kind een goede band heeft met de patiënt op de Intensive Care, kan het fijn zijn voor het kind om de patiënt te zien. Als de band minder goed is, is het beter om een kind niet mee te nemen naar de Intensive Care.
Als het kind niet mee gaat naar de Intensive Care, kan een kind altijd een brief of tekening maken voor de patiënt. Het is belangrijk om een kind wel informatie te geven over de patiënt. Zo blijft het kind betrokken bij de patiënt.
Het is belangrijk dat u een kind goed voorbereidt voor een bezoek op de Intensive Care. Laat een kind nooit alleen op bezoek gaan. Vanaf 18 jaar mag iemand alleen op bezoek, maar soms is het dan nog fijn als er een volwassene meegaat.
Zo kunt u een kind goed voorbereiden op een bezoek:
Als u hulp wil bij het voorbereiden van een kind, kunt u dat gewoon vragen. De verpleegkundige helpt u graag. U kunt ook vragen of de kinderpedagoog of kinderpsycholoog u kan helpen.
Na het bezoek heeft het kind waarschijnlijk even de tijd nodig om alle indrukken te verwerken. Vraag na het bezoek of het kind nog vragen heeft. Praat de volgende dag nog even over het bezoek.
Om een kind goed voor te bereiden op een bezoek op de Intensive Care, kunt u 1 van de fotoboeken bekijken.
Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? De vertegenwoordiger of contactpersoon van de patiënt kan de Intensive Care altijd bellen.
Intensive Care, locatie Oost
020 599 30 07 (dag en nacht bereikbaar)
Intensive Care, locatie West, route 26
020 510 87 19 (dag en nacht bereikbaar)